Pages

Thursday, April 18, 2013

Harga Emas Hari Ini, sharinginfoz vs eyriqazz

Apasal ramai sangat cari mengenai harga emas hari ini? Adakah disebabkan harga emas kebelakangan ini turun dan dijangka hari yang akan datang ianya tidak stabil? Entahlah apa yang penting, kalau kita buat investment tak perlu letak semua sekali di sesuatu tempat.

Anyway harga emas hari ini di KFH adalah RM128.78 untuk belian dan RM141.79 untuk jualan.

Kalau nak tahu lebih lanjut boleh tanya tokey emas @eyriqazz "Harga Emas Hari Ini".
Yang peliknya kat website Federation of Goldsmiths And Jewellers Associations Of Malaysia, ianya tidak memaparkan harga emas terkini, sebab apa ya?

5 comments:

Mak lagenda said...

Harga emas arini mmg rm 128 tp ada kedai yg jual rm 127 dah nik.

Masa untuk memborong..Hihihi

HeNRieTTa JoSe said...

Fuh fuh...trun larr lagik....nk p tempah set pearl yg bli kt sbah dlu....

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

siapa yg kahwin time ni, syoklahhh.. harga emas turun.. huhuhu

cik chinta said...

tym ni la nk bli emas beso skit.

Vidalsisah vidal said...

Harga emas ni xley nk jgka kan, klau nk naik tu kejap jer