Pages

Wednesday, June 18, 2014

Mudah Betul dengan TGV, Boleh Print Tiket Kat Rumah

Weekend lepas pi tengok movie citer Maleficent, not bad cerita ni dan anak-anak really enjoy. By the way, pi tengok kat TGV dan tempah melalui online.

Yang bagusnya bila kita tempah online, then boleh print tiket tu sendiri kat rumah, so tak perlu le beratur untuk dapatkan tiket di cinema. Bila nak masuk tengok citer tu, bagi kat staff diaorang then tiket tersebut akan discan then dipulangkan kembali pada kita untuk simpanan. Mudahkan?

4 comments:

eelobor said...

semakin memudahkan & menjimatkan kos operasi di samping boleh meningkatkan tahap mutu perkhidmatan serta keuntungan jangka panjang

hazman fadzil said...

both TGV and GSC boleh print dah skang tapi kalau nak canggih pakai mobile la bro...scan dengan QR CODE jer...

sukaxplo said...

salam
aah..sekrang semua mudah. TGV pon boleh beli via semakpon jugak...bayar online..dia bagi QRcode..sampai sana scan jek :)

tapi harga tiket tak tturun jugak walau kita dah bantu diorang hehhe

maszmadi said...

erm, baru tau nieh... bleh try... hihi