Pages

Friday, March 21, 2014

Cantik Betul Honda City Baharu 2014 (RM75,800-RM90,800)

Semalam Honda Malaysia telah melancarkan City baharu 2014. By the way, dapat tahu melalui blog paultan. Cantik betul Honda City versi 2014 kali ini.
Harganya adalah di antara RM75,800 (City S) dan RM90,800 (City V).
Nak tahu lebih lanjut mengenai City 2014 boleh check kat atas ya.
Tengok aja memang tak tahan.
Gambar dari depan memang cantik juga.
Kat belakang tak kurang hebatnya. Mesti ramai yang terpikat dengan Honda City baharu 2014 ni.
Memang cukup selesa. Kena pi tengok dengan mata sendiri ni.
Tempat letak minuman pun ada kat dalam.
Yang ni untuk model E dan V dengan blue dan white illumination.

So nak tahu lebih lanjut boleh tengok kat blog paultan ya.

3 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

cantik....tapi masih setia dengan apa yang ada...hehehe...

Eyriqazz said...

Angkatla sebijik bro..

HiDa said...

Smart.. Bila la dapat pakai kete mcm ni.. :)