Pages

Sunday, March 3, 2013

Kanak-Kanak Makan Free Kat Pizza Hut

Memang betul, kanak-kanak boleh makan free kat Pizza Hut. Jom kita tengok apakah makanan free yang saya ambil untuk anak-anak. Danish macam biasa le makan pizza, yang ni personal size ya.
Afiqah pula makan spaghetti. Memang suka betul Afiqah ngan spaghetti. Tapi kalau ada ayam ke lagi sedap. Yang ni plain aja. Anyway menu ni didatangkan sekali dengan air soya.
Untuk melayakkan dapat free meal ni, mesti spend RM20 ke atas so dapat satu meal. Since lebih RM40 so dapatlah dua, just nice, satu untuk Danish dan satu lagi untuk Afiqah.
Comotnya Afiqah makan. 
Yang ni chicken chop, biasa-biasa aja since ianya tak garing, macam stim aja. 
Menu ni yang paling saya suka, Favourites Platter. Memang mengancam, ada ayam, wedges, chicken cheese rolls dan carrot plus timun.
Ayamnya yang garing memang rasa tak cukup aja.
Yang ni pula chicken roll dan disalut dengan keju. Wow, tambah pula dengan cendawan memang perfect.
Wedgesnya pun besar juga dan rasa kenyang gak bila masuk dalam mulut.
Sayur-sayuran jangan lupa ya.
Garlic bread makan kat Pizza Hut, panas-panas memang sedap.
 Chocolate volcano ni diambil selepas makan memang sedap dengan aiskrim dan kek coklat.
Untuk semua sekali tambah ngan air adalah RM66.60. Ok gak kan sekali sekala, satu lagi kanak-kanak makan free memang OK le. Tapi ada height limit ya untuk kanak-kanak.

7 comments:

hazman aka species1980 said...

chocolate volcano tu memang sesuai sangat jadi dessert....

Vidalsisah vidal said...

Bestnyeee! Betul jugak tu, skalik skala apa salahnya kan?

Murni Alfathunnisa said...

promotion kids makan free dah lama ke...?berbaloi jugak ni..

Azueriena Norash said...

lamer x mkn pizza nie...hari nie ader promotion...esok ler kott pegi...hehheehe

Sharinginfoz said...

murni: rasanya baru lagi promosi ni, actually ianya untuk kanak-kanak berumur 8 tahun or di bawah 120cm tapi masa pi hari tu even lebih lapan tahun, diaorang bagi gak

Nur Fauzi Bassar said...

sabtu lepas pergi makan, memang ada. dapatlah budak kecik ini makan spageti percuma dengan air soya

anakMommy said...

Ala..mgu lepas sy g xdpt free pun.dia kate klo amik 2kids meal br dpt free...