Pages

Sunday, December 6, 2015

Dapat Minyak Argan, Apa Khasiatnya?

Baru-baru ini, mak mertua ada pi jalan-jalan kat Spain so bawa ole-ole argan oil jenama Marnyns. Entahlah minyak argan ni untuk apa ya.
Check-chek dalam internet minyak argan ni adalah minyak untuk kecantikan. Salah satu kegunaannya adalah untuk anti-penuaan. Of course le tua tu tak boleh lari, sampai masanya akan tiba kan? Tanya member yang pernah guna minyak ni dia cakap kat Malaysia minyak ni mahal gak. Kat Morocco memang glamour dengan minyak ni. 
Anyway ada sesiapa yang pernah guna argan oil tak? Maybe boleh share mengenai khasiatnya.
Ni le rupa argan.

3 comments:

Nurhuda Ismail said...

huda guna sebagai minyak rambut. memang best

luqman zakaria said...

Saya pon guna untuk rambut..huhu

mamawana said...

Baru order baru cuba nak pakai kat kulit dan minyak rambut. Hasil tengoklah...