Pages

Sunday, May 24, 2015

Boat Noodle Publika Sedap Ke?

Tengah hari tadi berkesempatan makan boat noodle di Publika. Boleh tahan ramai betul yang menunggu giliran untuk dapatkan tempat duduk.
Ni le menu boat noodle. Ada 4 jenis mee iaitu 2 ayam dan 2 daging. Harganya setiap mangkuk adalah RM1.90. Memang saiz tu kecil aja.
Disyorkan seoarang makan 4 mangkuk. Kalau tak cukup order lagi ya.
Ni le kertas untuk kita order.
Kalau nak tambah apa yang kurang sila le ya.
Saya, isteri dan anak pompuan order 13 mangkuk. Anak lelaki makan benda lain.
Ni le rupa mee sampan, ada mee, ada fish ball, kuahnya dan juga sayur-sayuran.
Anak pompuan cakap boleh tahan boat noodle ni. habis le 5 mangkuk, saya pun 5 dan isteri habis 3 mangkuk.
Tak banyak saya makan, sesetengah orang at least 10 mangkuk dimakannya. Tapi apasal le mangkuk tu "sumbing sikit" kalau kat rumah ni memang tak lepas.
Semua sekali dengan air adalah RM51.45. Ingat ya bayar tunai aja.
Bahan-bahan yang digunakan ada sijil halal.

6 comments:

Chenta said...

tq info,,, nak cuba jugaklah..

mama tisya said...

kt publika ni mmg antara outlet terawal tk silap so mangkuk byk yg dh sumbing..aritu mkn kt berjaya times square mangkuk ok lg..sbb outlet baru kn...tp mmg menu mee tu tk brp kena ngan tekak..next time nk try menu lain la tp suka airnye..entry tk sempt update lg

eelobor said...

tak mencuba lagi nih.... nanti nak kena jajah jugok nih

Hanaeza Abdullah said...

kenapa dia punya calculation untuk service charge & GST macam silap je?
Purposely?

Sharinginfoz said...

betul le, mcm silap aja, tak check pula masa terima resit

LYAfrina said...

yang pasti deko2 kedai ni unik & cantik