Pages

Saturday, March 7, 2015

Nasi Berlauk Kelantan diterbangkan ke KL?

Tadi baca tulisan di Kosmo mengenai nasi berlauk dari Kelantan diterbangkan khas ke Kuala lumpur empat kali sebulan bagi memenuhi permintaan di Kuala Lumpur. Memang kena cuba nanti, kalau nak tahu lebih lanjut boleh layari facebook Kak Noh Nasi Berlauk.  
Antara sajian yang boleh ditempah adalah nasi berlauk ayam gulai, nasi dagang ikan, nasi kerabu, akok, murtabak dan macam-macam lagi. Boleh whatsapp di nombor 0193512027. Ramai agen-agen sekitar KL dan juga tempat-tempat lain yang boleh didapati yang mana bila dah order then bayar melalui e-banking then setiap hari Sabtu boleh ambil tempahan di tempat yang dikhaskan.

Ni pula menunya. 

Lama betul tak makan perut percik ni.

5 comments:

mama tisya said...

Hebat...diterbangkn dr klate

KiD said...

menarik untuk diterbangkan ke KL.. mesti ramai yang rindu

eelobor said...

rasanya harga buleh bekiro jugok des?

~aSHa~ said...

mcm2 idea mereka ni...

kat sini ada nasi bungkusan mcm ni...tapi nasi berlauk jugak..ntah2 sama...mmg dari kelantan jugak...
tapi mcm nasi air ke apa ek..ala lupa2

Cash said...

terbang ke uk boleh x?