Pages

Wednesday, March 18, 2015

Dah Tukar Kad Debit Bank Islam

Baru-baru ini, saya cuba keluarkan wang melalui ATM. Entah macam mana tak boleh, then pi le kat kaunter then tanya diaorang, rupa-rupanya kad ada masalah. So apa lagi diaorang suruh tukar kad baharu. So saya isi le dua borang. Masa nak tukar kad tu, teringat dengan kes my wife dulu berkaitan dengan TAP, so last-last cakap kat diaorang yang saya tak nak perkhidmatan TAP.
So dapatlah kad debit baharu, Team Harimau. OK juga especially ada kemudahan debit so bolehlah guna kad ni nanti untuk pembelian. Nak tahu lebih lanjut mengenai kad debit ni, boleh check kat website Bank Islam.

2 comments:

Abe Kie said...

bagus tu guna kad debit..x yah bawa duit byk2 dlm wallet..

eelobor said...

lawanya kad baru