Pages

Sunday, October 19, 2014

Comel Biskut Koala Lotte

Tadi masa pi ke AEON Big ada le sorang promoter ni bagi cuba biskut Lotte Koala. Masa tu cuba yang berperisa coklat. Memang sedap so beli le satu kotak yang berperasa vanilla since yang coklat dah habis. Memang comel kotak dia.
By the way, dalam satu kotak tu ada lebih kurang 20 ekor. Kalau tak silap harga satu kotak ni lebih kurang RM4. Anak-anak memang suka ngan biskut ni.
Tengok tu memang comel koala, nak makan pun sayang.
Hantam je le koala.

3 comments:

eelobor said...

kesian kat koala tu keno mamoh

Murni Alfathunnisa said...

ehhh..cute! sayang nak makan..hehe

Eyriqazz GTO said...

Anak gua suka biskut ni..