Pages

Friday, January 2, 2015

Telekung Siti Khadijah Memang Selesa dan Senang dipakai

Baru-baru ini, kami terjah di butik Siti Khadijah yang bertempat di Seksyen 15, Shah Alam untuk cari telekung.
Kat sini most of people datang sebab nak cari telekung.  Yang mudahnya pakai telekung ni adalah kita tak perlu guna anak telekun, rambut tak keluar, so just saut aja telekung dan ianya memang lekat kat bahagian muka. Senang kan. Memang cukup selesa dan mudah dipakai.

Nak tahu selesa ke tak boleh baca kat sini.
Ada pelbagai jenis telekung antaranya adalah klasik, moden dan original.
Kalau nak bagi hadiah bolehlah beli kotak ni kalau tak silap harganya RM5 setiap satu.
So wife ambil yang jenis klasik.
Harganya adalah RM235 sepasang.
Jom kita balik bawa telekung Siti Khadijah.
Anyway alamat lengkap untuk cawangan Shah Alam adalah No. 13G, Jalan Tukul P/P15, Seksyen 15, 40200 Shah Alam, Selangor. Boleh call 013-3654247 / 03-55235075 bagi maklumat lanjut.  

4 comments:

Datin Tyka said...

telekong ni memang sedap,
dah beli satu.
tak nak berkira dengan harga.
untuk pencipta juga

Suliana said...

saya dah pakai memang sedap.. tapi blm memilikinya. huhu..

HeNRieTTa JoSe said...

menarik nie...dah lamer jugak xtrun shah alam...nnti klu ke sana, boleh la rietta singgah...sekarang maseh setia dengan telekung bewarna...hehehe...

Nor Farizan Mazlan said...

telekung SK ni sgt selesa. sy pun pakai kawan hadiahkan.. tp xtau pulak tempatnya kat sini... tqs yea share alamat dia.. :D