Pages

Saturday, January 17, 2015

Pizza RM5 di Pizza Hut

Tadi pi Pizza Hut then apa lagi, sekarang ni kan ada promosi, kalau tak silap hingga akhir bulan ni. Yang istimewanya boleh beli pizza personal dengan harga RM5 sahaja makanala yang regular RM10 dan yang besar RM15 je. Yang ni sah untuk bawa balik ya.
So beli le yang personal dua untuk anak-anak, so hanya RM10.60 je termasuk dengan cukai. Apa lagi jom serbu Pizza Hut. Memang sedap kalau makan panas-panas ni pizza.

6 comments:

mama tisya said...

wah murah tu rm 5 je ek

eelobor said...

pizza ni mmg sedap masa panas-panas. teringat kenangan zaman buat 2 kerja part time kat shakey pizza....mmg macam2 bahan yang di letak untuk makan sendiri. hahaha

iryanty ahamad said...

salam kenal ...nak serbu juga lh nnti...

iryantyahamad.blogspot.com

Nur Fannun said...

murah giler..macam tak percaya...

Naziera Roslan said...

Alamak, anak nk mkn pizza tp malas plok nk kluar....tp memikirkan murah tu, mcm wajib kluar lah jap lg....

hazman fadzil said...

Memang promo yang mesti kita grab sementara ada ni kan....