Pages

Monday, August 11, 2014

Tempat Beli Barangan Pengantin: Sayang You di Semua House

Semalam pi ke kedai tempat jual barangan pengantin. Kalau kat KL ni, memang Semua House adalah tempat yang femes untuk barangan pengantin. Ianya tak lain tak bukan, Sayang You.
Memang luas juga kedai ni, macam-macam ada.
Ni kaca ni memang sesuai untuk bagi door gift. Pas tu dalam tu letak le gula-gula ke.
Macam-macam warna ada.
Kalau beli yang gelas ni, boleh buat apa ya?
Bunga plastik yang pelbagai jenis memang sesuai sangat. Kalau tak ada bunga memang tak ada seri le.
Ini apa benda le pula ya.
Paper bag ni memang menjadi buruan orang ni.
Ribbon pun sudah menjadi kemestian.
Macam manik aja. Letak kat baju boleh juga ni.
Kalau orang datang, kenalahkita ucapkan terima kasih kan.
Actually macam-macam barangan majlis perkahwinan boleh dibeli di Sayang You yang bertempat di Semua House ni tapi cukuplah sekadar beberapa keping gambar saya share ya.

4 comments:

amirah said...

comel2 barang2 pengantin kat sini....

mamawana said...

Salam Eidilfitri. Biasa singgah sini tapi tak beli apa apa pun. heeee..... berangan nak bermenantu tu yg tinjau tinjau situ.

Hazmin Hamudin said...

Menarik jugak kedai ni. nanti nak kawin boleh datang singgah sini tengok.

noor sakinah said...

memang suggest tempat ni nak buat goodies beg. saya dulu pun nak buat hadiah utk tetamu beli kat sini...

mengandung dan sihat