Pages

Saturday, August 30, 2014

Boleh Menikmati Wifi di Dalam Airasia

Mengikut The Star, Airasia kini menawarkan perkhidmatan percubaan wifi secara percuma sehingga 31 Oktober 2014, berdasarkan siapa cepat dia dapat sehingga 60 orang dalam penerbangan yang terpilih. Data internet adalah sebanyak 1MB dan perkhidmatan chatting melalui LINE, Whatapps dan Wechat.

Apa 1MB? Buka satu page dah lebih kuota ni, just imagine satu gambar pun dah lebih 1MB. So memang sikit sangat. Yalah ni memang percubaan nanti bila dah betul-betul diaorang launch perkhidmatan wifi dalam flight Airasia, pas ni mesti le kena bayar. Takkan nak semua free kan? Agak-agaknya berapa le Airasia akan caj penumpang bagi perkhidmatan wifi ni nanti.

Kita tengok le nanti apa kata Airasia mengenai perkhidmatan wifi ni nanti.

3 comments:

noor sakinah said...

charge tersembunyi konferm ado... ESP Shaklee Shake and Take

amirah said...

aah...pasni konpem kena bayar...

Zura Tahir said...

percubaan yg menarik...mcm xikhlas...