Pages

Saturday, August 9, 2014

Lepas Raya Baru Berpeluang Rasa Tart Nenas Ayu

Baru berkesempatan rasa tart nenas Ayu. Actually dah tahu lama mengenai tart ni especially bila Kak Red memang selalu citer mengenai kesedapan tart nenas ni. Tart nenas ni tokeynya mempunyai blog My Lovely Tart.

Tart nenas ni satu balang ada 50 biji dan dijual pada harga RM28. Tart blueberry pun ada @RM36.
Bila tengok rupa tart nenas Ayu ni pun boleh agak kesedapannya. Bila aja masuk dalam mulut memang true enough, kesedapannya yang teramat sangat. Ianya tebal dan biskutnya masak just nice. Sesetengah biskut tu memang rasa gandum aja tapi bukan yang ni. Di samping itu, jem nenas tu memang banyak dan likat dan yang bagusnya tak terlalu manis. Memang kalau makan dua tiga biji tak cukup.

By the way, ianya dijual musim raya aja. Nak tahu lebih lanjut mengenai tart Ayu boleh hubungi tokeynya di ayu2207@gmail.com or sms / whatsapp di 0176722783.

2 comments:

luqman zakaria said...

ade bentuk love pulak tuh..hehe

Hazmin Hamudin said...

Ni kalau order ada lagi ke ni? Hehe. Tengok pun dah sedap tu. Tahun ni tak dapat lagi makan kuit tart.