Pages

Tuesday, November 19, 2013

Cuti Sekolah Jom Terjah Penang

Sekarang ni dah masuk cuti sekolah. So bolehlah bawa anak-anak berjalan. Plan nak pi ke Pulau Pinang. Sekarang ni tengah survey hotel.

Cari punya cari ada le dalam 3 hotel iaitu Hotel Malaysia, Hotel Seri Malaysia dan Hotel Continental. Tune Hotel Penang pun nampak menarik juga. Kalau dapat free macam eyriqazz apa salahnya kan?

By the way, kepada blogger ataupun pembaca yang tinggal kat Penang or biasa dengan Penang, apa kata bagi idea sikit untuk cari hotel kat Penang dan maybe kereta sewa.

7 comments:

Melur Putri said...

Salam..cuba try homestay ni http://ladyfaza-homestay.blogspot.com/. Kereta sewa lak cuba try https://www.facebook.com/keretasewaiman. Hope it helps.

cronix said...

penang mmg best nak bercuti. pekena nasi kandaq, laksa, sotong kangkung, etc. jln2 naik bukit bendera, toy museum, batu feringghi.. kiaorg pun tgh plan nak bercuti ke penang. kebetulan ada wedding kat sana, teruslah jln2 bercuti sekali.. :)

Fiza Rahman said...

Teringin nak gi penang.

Mak lagenda said...

Huaaaa..bestnya gi penang!!!

Farid Adam said...

Tak pernah sampai lagi :-S

Smiley said...

penang mmg best..selamat bercuti!

HeNRieTTa JoSe said...

hmm....bergantung pada aktiviti yg nak buat....rietta tggal kt pnng...