Pages

Saturday, June 13, 2015

OK Juga Pakaian Bak Tailor Untuk Raya Tahun Ni

Tahun ni beli pakaian di Bak Tailor le pula. Of course bukan warna yang kat atas kami pilih. Nanti kalau post kat sini tak surprise le kan. Entahlah masa tengok kat facebook diaorang dan instagram jatuh hati terus dengan koleksi sedondon.  
So semua sekali RM762.15 untuk satu keluarga. Harga ni selepas diskaun 10%. Memang salesperson layan dengan baik dari kami bertanyakan mengenai koleksi di Bak melalui whatsapp sampailah masa ambil pakaian tersebut. Actually ada sikit yang perlu dialter.
Inilah 16 warna ditawarkan untuk koleksi Bak Micro Poly Cotton. Memang cantik-cantik colour yang ada. 
Ada yang cream, peach, pink, emarald green dan macam-macam lagi le.

3 comments:

luqman zakaria said...

wah..dah beli ke..sy blm usha usha pn lagi..hehe.

eelobor said...

perghhh.... boleh tahan bajet demo sekeluarga. hehehe

LYAfrina said...

blh tahan rege2nya