Pages

Sunday, April 27, 2014

Not Bad Citer Rio 2

Semalam kami sekeluarga pi menonton citer Rio 2 kat cinema. Memang citer ni dah lama kuar tapi baru berkesempatan bawa anak-anak.

Memang mereka sungguh enjoy. Orang dewasa pun tak kurang juga minat dengan perjalanan cerita ini yang mengisahkan satu family burung yang mengembara ke hutan Amazon.

Banyak kisah yang menarik dan cabaran telah mereka tempuhi.

4 comments:

mama tisya said...

mmg best cite ni...bdk2 mesti suka

Eliss Mie said...

wah seronok jugak yer. nanti boleh langgan kt astro first kalu ada :) nk gi wayang adik kecik lagi.

Bella Enveeus said...

Oh best ke citer ni? Bole juga check out bila2 bosan2 weekend nanti..

eelobor said...

kawan pun dah lama bercadang2 nak bawa muaz tgk wayang.... tp asyik tertangguh jer sampai skrg. nampak gaya kena pegi jugak la esok or hujung minggu nanti