Pages

Thursday, October 8, 2015

Dividen 3.3% Setengah Tahun September 2015: Amanah Hartanah Bumiputera

Amanah Hartanah Bumiputera (AHB) mengumumkan dividen sebanyak 3.3% bagi setengah tahun berakhir September 2015.

Dividen akan dimasukkan ke dalam akaun bank pada hari Jumaat depan, 16 Oktober 2015. Tak nak citer banyak pasal AHB, apa yang penting ianya adalah berlandaskan syariah.

2 comments:

Eyriqazz GTO said...

rendahnya dividen..hehe

Nazman said...

Dividen Mac 3.3%, dividen Oct pun 3.3%....total setahun 6.6%...hmm kira ok la tuu...