Pages

Tuesday, February 3, 2015

Memang Sedap Sate di Restoran AK47

Ini kali kedua pergi makan kat Restoran AK47 setelah dapat tahu from eyriqazz. Ianya tidak jauh dari bulatan ke AEON AU2.
Memang restoran ni sempoi aja, yang seronoknya dapat bersila kat sini.
Nak tahu lanjut boleh call nombor-nombor di atas untuk buat tempahan. Ianya terletak di No. 1, Jalan 37/56, Off Jalan Taman Setiawangsa, 54200 Kuala Lumpur. 
Yang paling sedap makanan kat sini yang pernah saya rasa ialah sate ayam. Secucuk harganya RM0.90. Memang garing dan kuahnya memang sedap. 
Chicken chop pun boleh tahan, harganya RM11. Memang unik dan presentation memang menarik.

1 comment:

iryanty ahamad said...

mahalnya harga sate tu..mujur sedap..berbaloi lah juga