Pages

Monday, April 27, 2015

Seronok Berlegoland di Johor

Baru-baru ini kami sekeluarga pergi ke Legoland. Pi sini le kiranya part of aktiviti pi Johor sempena konvo adik ipar kat UTM.
By the way, harga bagi internet purchase adalah RM106 untuk kanak-kanak (3-11 tahun) manakala dewasa RM132. So kami satu big family 11 dewasa dan 3 kanak-kanak.
Actually Legoland ni buka 10 pagi-7 malam tapi kami dapat masuk kul 9.30 pagi memandangkan dok kat hotel affiliate Legoland. So oklah. Kami dok kat Puteri Harbour, memang dalam 10-15 minit. Naik shuttle kat hotel.
Kanak-kanak memang enjoy main kat sini. Dewasa pun sama especially bagi yang suka roller coaster. Barang-barang kat sini mahal. Key-chain pun lebih RM20 untuk satu. Air dan makanan pun boleh tahan harganya seperti air minuman RM5.
Anyway masa masuk tu kami ada bawa coklat ngan air, lepas aja tak ada check pun, nasib baik agaknya.
Cuaca sekarang panas juga so tak le tunggu sampai Legoland nak tutup. Anyway apa yang penting kami semua enjoy dan part of family bonding.

3 comments:

eelobor said...

yang penting enjoy bila bersama keluarga....

Farra Da Smiley said...

best2..kami lom pernah gi lg legoland ni

Eliss Mie said...

bila nak jejak kaki ke sini sekali..nak ke jpo pun x sampai jugak ni